Nutriční hodnoty (Javornický guláš z divokého kance)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 6 105 kJ / 1 459 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 100,24 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,22 g |
| Tuky | 99,27 g |
| – nasycené | 38,60 g |
| – nenasycené | 46,10 g |
| –– mononenasycené | 36,85 g |
| –– polynenasycené | 9,25 g |
| ––– omega 3 | 0,47 g |
| Vláknina | 10,10 g |
| Cholesterol | 318 mg |
| Sodík | 284 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 33,29 g |
| – cukry | 11,01 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g krkovičky z divokého kance | Vepřová krkovice | 500 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
| 0,5 lžičky 0,5 lžičky mletého kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
| 2 lžičky 2 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 1 masox | Bujón hovězí | |
| sůl | Sůl mořská |