Nutriční hodnoty (Výborná jogurtová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 499 kJ / 2 748 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,71 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,00 g |
| Tuky | 129,35 g |
| – nasycené | 14,39 g |
| – nenasycené | 102,83 g |
| –– mononenasycené | 72,33 g |
| –– polynenasycené | 30,50 g |
| ––– omega 3 | 8,48 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 797 mg |
| Sodík | 514 mg |
| Sůl | 1,72 g |
| Sacharidy | 333,37 g |
| – cukry | 185,67 g |
| ––– laktóza | 9,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 150-180 g 150-180 g krupicového cukru | Cukr bílý | 165 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 200 g 200 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| kokos na vysypání | Kokos strouhaný | |
| moučkový cukr na povrch (nebo poleva) | Cukr bílý |