Nutriční hodnoty (Hanácký salát z červeného zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 206 kJ / 527 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,37 g |
| Tuky | 30,27 g |
| – nasycené | 6,79 g |
| – nenasycené | 20,97 g |
| –– mononenasycené | 6,99 g |
| –– polynenasycené | 13,98 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 11,94 g |
| Cholesterol | 57 mg |
| Sodík | 314 mg |
| Sůl | 0,65 g |
| Sacharidy | 51,16 g |
| – cukry | 42,73 g |
| ––– laktóza | 1,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g červeného hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 300 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 4 4 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 30 g |
| 3 lžíce 3 lžíce octa | Ocet lihový | 45 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |