Nutriční hodnoty (Sója na rajčatech s uzeným vepřovým ocáskem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 830 kJ / 2 349 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 164,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 90,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 74,34 g |
| Tuky | 151,47 g |
| – nasycené | 26,45 g |
| – nenasycené | 123,52 g |
| –– mononenasycené | 79,60 g |
| –– polynenasycené | 43,92 g |
| ––– omega 3 | 2,54 g |
| Vláknina | 47,24 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 768 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 59,78 g |
| – cukry | 43,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g uzeného vepřového ocásku | Vepřový ocásek | 500 g |
| 200 g 200 g sójových bobů | Sójové boby | 200 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového panenského oleje | Olej olivový | 40 ml |
| 10 ml 10 ml rybí omáčky (nebo podle chuti, dodává slanost) | Rybí omáčka | 10 ml |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 lžíce 2 lžíce mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
| 1 hrst 1 hrst petrželové natě | Petržel nať čerstvá |