Nutriční hodnoty (Fazolkový salát jako hlavní jídlo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 442 kJ / 823 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,94 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,23 g |
| Tuky | 60,02 g |
| – nasycené | 10,27 g |
| – nenasycené | 39,78 g |
| –– mononenasycené | 16,97 g |
| –– polynenasycené | 22,82 g |
| ––– omega 3 | 0,54 g |
| Vláknina | 16,61 g |
| Cholesterol | 836 mg |
| Sodík | 677 mg |
| Sůl | 1,53 g |
| Sacharidy | 28,15 g |
| – cukry | 4,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g mražených fazolek | Fazolky mražené | 300 g |
| 1 1 pikantní klobása | Klobása | |
| 3 3 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
| 2 2 střední vařené brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce nakládané červené papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g |
| 3 lžíce 3 lžíce tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 45 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |