Nutriční hodnoty (Bramborové placky s kysaným zelím, uzeným masem a osmaženou cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 5 652 kJ / 1 351 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,53 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,51 g |
| Tuky | 18,45 g |
| – nasycené | 4,27 g |
| – nenasycené | 9,11 g |
| –– mononenasycené | 5,97 g |
| –– polynenasycené | 3,13 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 25,19 g |
| Cholesterol | 357 mg |
| Sodík | 3,42 g |
| Sůl | 8,21 g |
| Sacharidy | 212,79 g |
| – cukry | 27,15 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 420 g 420 g brambor | Brambor zimní | 420 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 250 g 250 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 250 g |
| 150-200 g 150-200 g hladké mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 175 g |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
| mletý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 150 g 150 g uzeného masa (nebo uzeniny) | Vepřová plec uzená | 150 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| sádlo (nebo olej) | Sádlo vepřové |