Nutriční hodnoty (Polévka z celerové natě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 130 kJ / 270 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,48 g |
Tuky | 7,98 g |
– nasycené | 1,91 g |
– nenasycené | 3,63 g |
–– mononenasycené | 2,84 g |
–– polynenasycené | 0,79 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 6,85 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 34,15 g |
– cukry | 5,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 větší stonky celerové natě | Petržel nať čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | 15 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská |