Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z celerové natě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 130 kJ /
270 kcal
Bílkoviny13,16 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,48 g
Tuky7,98 g
– nasycené1,91 g
– nenasycené3,63 g
–– mononenasycené2,84 g
–– polynenasycené0,79 g
––– omega 30,04 g
Vláknina6,85 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 111 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy34,15 g
– cukry5,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 větší stonky celerové natě Petržel nať čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
1 lžíce 1 lžíce dětské krupičky Krupice pšeničná jemná 15 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.