Nutriční hodnoty (Polévka z celerové natě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 130 kJ / 270 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,48 g |
| Tuky | 7,98 g |
| – nasycené | 1,91 g |
| – nenasycené | 3,63 g |
| –– mononenasycené | 2,84 g |
| –– polynenasycené | 0,79 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 6,85 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 111 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 34,15 g |
| – cukry | 5,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 větší stonky celerové natě | Petržel nať čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | 15 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská |