Nutriční hodnoty (Tagliatelle se sušenými rajčaty s žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 8 542 kJ / 2 042 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,82 g |
| Tuky | 89,22 g |
| – nasycené | 42,38 g |
| – nenasycené | 43,93 g |
| –– mononenasycené | 36,70 g |
| –– polynenasycené | 7,23 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 23,41 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,66 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 255,60 g |
| – cukry | 59,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g tagliatelle | Tagliatelle pšeničné | 250 g |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 100 g 100 g sušených rajčat v nálevu | Dužina červeného rajčete sušená | 100 g |
| 10 10 žampionů | Žampion čerstvý | |
| 50 ml 50 ml vody | Voda | 50 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| italské bylinky | Provensálské koření | |
| rukola | Rukola čerstvá | |
| sýr na posyp | Sýr kravský tvrdý 30% |