Nutriční hodnoty (Rajčatový salát s camembertem a lyonským salámem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 099 kJ / 980 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,97 g |
| Tuky | 92,17 g |
| – nasycené | 13,06 g |
| – nenasycené | 72,06 g |
| –– mononenasycené | 23,03 g |
| –– polynenasycené | 49,03 g |
| ––– omega 3 | 1,10 g |
| Vláknina | 4,14 g |
| Cholesterol | 210 mg |
| Sodík | 2,07 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 8,71 g |
| – cukry | 4,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 10 keříčkových rajčat | Rajče červené čerstvé | |
| 100 g 100 g lyonského salámu | Polosuchý salám | 100 g |
| 1 1 camembert | Camembert | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 1 1 jarní cibulka se zelenou částí | Cibulka jarní čerstvá | |
| 100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |
| 1 špetka 1 špetka pepře | Pepř černý | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |