Nutriční hodnoty (Brazilská roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 16
| Energie | 20 371 kJ / 4 869 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,63 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
| Tuky | 248,65 g |
| – nasycené | 143,16 g |
| – nenasycené | 91,26 g |
| –– mononenasycené | 79,37 g |
| –– polynenasycené | 11,89 g |
| ––– omega 3 | 1,14 g |
| Vláknina | 12,50 g |
| Cholesterol | 1,91 g |
| Sodík | 1,28 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 577,89 g |
| – cukry | 379,50 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g povoleného másla | Máslo kravské | 250 g |
| 240 g 240 g cukru krupice (rozdělit na polovinu) | Cukr bílý | 240 g |
| 6 6 žloutků | Vaječný žloutek | 138 g |
| 6 6 bílků | Vaječný bílek | 198 g |
| 250 g 250 g pšeničné mouky hladké | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 2 špetky 2 špetky soli | Sůl mořská | 2 g |
| 250 g 250 g marmelády | Marmeláda jahodová | 250 g |
| moučkový cukr | Cukr bílý | |
| tuk na vymazání plechů | Margarín | |
| mouka na vysypání plechů | Mouka pšeničná hladká |