Nutriční hodnoty (Zdravé bulgurové rizoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 5 344 kJ / 1 277 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 39,26 g |
| Tuky | 3,87 g |
| – nasycené | 0,76 g |
| – nenasycené | 2,68 g |
| –– mononenasycené | 0,89 g |
| –– polynenasycené | 1,79 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 40,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 65 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 252,55 g |
| – cukry | 20,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g bulguru | Pšeničný bulgur | 300 g |
| polévková zelenina (podle chuti) | Mrkev čerstvá | |
| 1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletá pepř | Pepř černý | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky mleté červené papriky sladké | Paprika červená sušená | 1.5 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté červené papriky maďarské | Paprika červená sušená | 1 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| olivový olej | Olej olivový |