Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zdravé bulgurové rizoto)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie5 344 kJ /
1 277 kcal
Bílkoviny39,26 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,26 g
Tuky3,87 g
– nasycené0,76 g
– nenasycené2,68 g
–– mononenasycené0,89 g
–– polynenasycené1,79 g
––– omega 30,03 g
Vláknina40,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 65 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy252,55 g
– cukry20,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g bulguru Pšeničný bulgur 300 g
polévková zelenina (podle chuti) Mrkev čerstvá
1 1 čerstvá paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
mletá pepř Pepř černý
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
1-2 lžičky 1-2 lžičky mleté červené papriky sladké Paprika červená sušená 1.5 g
1 lžička 1 lžička mleté červené papriky maďarské Paprika červená sušená 1 g
máslo Máslo kravské
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.