Nutriční hodnoty (Zdravé bulgurové rizoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 5 344 kJ / 1 277 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,26 g |
Tuky | 3,87 g |
– nasycené | 0,76 g |
– nenasycené | 2,68 g |
–– mononenasycené | 0,89 g |
–– polynenasycené | 1,79 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 40,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 65 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 252,55 g |
– cukry | 20,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g bulguru | Pšeničný bulgur | 300 g |
polévková zelenina (podle chuti) | Mrkev čerstvá | |
1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletá pepř | Pepř černý | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
1-2 lžičky 1-2 lžičky mleté červené papriky sladké | Paprika červená sušená | 1.5 g |
1 lžička 1 lžička mleté červené papriky maďarské | Paprika červená sušená | 1 g |
máslo | Máslo kravské | |
olivový olej | Olej olivový |