Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra na minutku z horkovzdušné fritézy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 141 kJ /
751 kcal
Bílkoviny87,30 g
– z toho živočišné bílkoviny87,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky34,15 g
– nasycené3,39 g
– nenasycené24,67 g
–– mononenasycené17,01 g
–– polynenasycené7,66 g
––– omega 31,89 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,39 g
Sodík 677 mg
Sůl2,85 g
Sacharidy23,55 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g vepřových jater Játra vepřová 450 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce koření Krkovička Grilovací koření
1 tenký plátek 1 tenký plátek másla Máslo kravské
4 lžíce 4 lžíce vody Voda 72 ml
2 lžíce 2 lžíce worcesterové omáčky Worcestrová omáčka 30 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.