Nutriční hodnoty (Rychlý hrnečkový koláč s ovocem z mrazáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 22 734 kJ / 5 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 65,02 g |
Tuky | 206,54 g |
– nasycené | 59,55 g |
– nenasycené | 137,21 g |
–– mononenasycené | 52,95 g |
–– polynenasycené | 84,26 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 19,55 g |
Cholesterol | 712 mg |
Sodík | 433 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 792,56 g |
– cukry | 315,81 g |
––– laktóza | 12,81 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
0,5 hrnku 0,5 hrnku slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 125 ml |
ovoce (podle chuti a možností) | Jahody čerstvé | |
150 g 150 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |
70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |
40 g 40 g cukru krupice | Cukr bílý | 40 g |
1 lžička 1 lžička vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 5 g |
moučkový cukr | Cukr bílý |