Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Guláš z hlívy ústřičné s rajčaty, žampióny a mandlemi.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 669 kJ /
638 kcal
Bílkoviny25,07 g
– z toho živočišné bílkoviny6,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,33 g
Tuky31,62 g
– nasycené12,10 g
– nenasycené19,12 g
–– mononenasycené10,42 g
–– polynenasycené8,70 g
––– omega 30,36 g
Vláknina28,65 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy51,06 g
– cukry22,33 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová 300 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 plechovka 1 plechovka krájených rajčat Rajče červené čerstvé
sladká paprika (množství je individuální) Paprika červená sušená
1 l 1 l vývaru Vývar masový 1000 ml
sádlo (nebo olej) Sádlo vepřové
1 špetka 1 špetka drceného kmínu Kmín mletý
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 lžíce 2 lžíce mandlí Mandle neloupané 30 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 plechovka 1 plechovka celých žampiónů Žampion čerstvý
1 1 kapie Paprika červená čerstvá 250 g
kukuřičný škrob na zahuštění (bude-li potřeba) Škrob kukuřičný
kousek kousek petrželky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.