Nutriční hodnoty (Harmonika vepřová)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 883 kJ / 1 167 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 211,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
| Tuky | 32,24 g |
| – nasycené | 7,74 g |
| – nenasycené | 16,33 g |
| –– mononenasycené | 13,64 g |
| –– polynenasycené | 2,70 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 1,92 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 528 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 7,20 g |
| – cukry | 6,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřového masa (nejlépe kotleta) | Vepřová kýta | 1000 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 balení 1 balení plátkového sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 1 1 mozzarella | Mozzarella kravská | |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| koření dle chuti | Pepř černý |