Nutriční hodnoty (Brandade z tresky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 505 kJ / 1 077 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 64,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,98 g |
| Tuky | 38,02 g |
| – nasycené | 7,65 g |
| – nenasycené | 29,34 g |
| –– mononenasycené | 24,96 g |
| –– polynenasycené | 4,38 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 15,20 g |
| Cholesterol | 198 mg |
| Sodík | 354 mg |
| Sůl | 0,78 g |
| Sacharidy | 102,07 g |
| – cukry | 23,90 g |
| ––– laktóza | 14,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g tresky | Treska filet | 300 g |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 2 kuličky 2 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 5 kuliček 5 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 1 snítka 1 snítka tymiánu | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| máslo | Máslo kravské |