Nutriční hodnoty (Škvarkovo-cibulový chléb)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 880 kJ / 2 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,00 g |
Tuky | 89,65 g |
– nasycené | 33,13 g |
– nenasycené | 50,53 g |
–– mononenasycené | 37,37 g |
–– polynenasycené | 13,16 g |
––– omega 3 | 1,10 g |
Vláknina | 17,45 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 6,76 g |
Sůl | 16,80 g |
Sacharidy | 367,65 g |
– cukry | 25,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
300-350 ml 300-350 ml vlažné vody | Voda | 325 ml |
100 g 100 g hrubě rozmixovaných škvarků | Škvarky | 100 g |
1 hrst 1 hrst sušené cibule | Cibule sušená | |
15 g 15 g droždí | Droždí pekařské lisované | 15 g |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
1 lžička 1 lžička kmínu | Kmín | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce octu | Ocet lihový | 15 ml |