Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Škvarkovo-cibulový chléb)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 880 kJ /
2 600 kcal
Bílkoviny72,00 g
– z toho živočišné bílkoviny12,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,00 g
Tuky89,65 g
– nasycené33,13 g
– nenasycené50,53 g
–– mononenasycené37,37 g
–– polynenasycené13,16 g
––– omega 31,10 g
Vláknina17,45 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 6,76 g
Sůl16,80 g
Sacharidy367,65 g
– cukry25,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g pšeničné chlebové mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
300-350 ml 300-350 ml vlažné vody Voda 325 ml
100 g 100 g hrubě rozmixovaných škvarků Škvarky 100 g
1 hrst 1 hrst sušené cibule Cibule sušená
15 g 15 g droždí Droždí pekařské lisované 15 g
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý
1 lžička 1 lžička kmínu Kmín 5 g
1 lžíce 1 lžíce octu Ocet lihový 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.