Nutriční hodnoty (Telecí ossobucco s ajvarem a houbami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 186 kJ / 762 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,66 g |
| Tuky | 12,70 g |
| – nasycené | 2,45 g |
| – nenasycené | 1,45 g |
| –– mononenasycené | 0,36 g |
| –– polynenasycené | 1,08 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 164,37 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 66,37 g |
| – cukry | 7,26 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kusy 2 kusy telecí kližky s morkovou kostí | Hovězí kližka | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 500 ml 500 ml masového vývaru | Vývar masový | 500 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek předem namočených sušených hub | Houby sušené směs | 250 g |
| 1 1 jemný ajvar | Ajvar |