Nutriční hodnoty (Celerový salát s ananasem, jablkem a mandlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 175 kJ / 281 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,58 g |
Tuky | 25,43 g |
– nasycené | 3,01 g |
– nenasycené | 20,76 g |
–– mononenasycené | 7,49 g |
–– polynenasycené | 13,28 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 29 mg |
Sodík | 272 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 5,41 g |
– cukry | 1,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 koleček 5 koleček ananasu (z konzervy) | Ananas zavařený | |
1 1 zelené jablko | Jablko čerstvé | |
100 g 100 g čerstvého celeru | Celer bulva čerstvá | 100 g |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce majonézy (lze jogurt bílý) | Majonéza | 22.5 g |
1 lžíce 1 lžíce mandlí (nebo kešu oříšků) | Mandle neloupané | 15 g |