Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerový salát s ananasem, jablkem a mandlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 175 kJ /
281 kcal
Bílkoviny4,58 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,58 g
Tuky25,43 g
– nasycené3,01 g
– nenasycené20,76 g
–– mononenasycené7,49 g
–– polynenasycené13,28 g
––– omega 30,23 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 29 mg
Sodík 272 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy5,41 g
– cukry1,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 koleček 5 koleček ananasu (z konzervy) Ananas zavařený
1 1 zelené jablko Jablko čerstvé
100 g 100 g čerstvého celeru Celer bulva čerstvá 100 g
sůl (dle chuti) Sůl mořská
1-2 lžíce 1-2 lžíce majonézy (lze jogurt bílý) Majonéza 22.5 g
1 lžíce 1 lžíce mandlí (nebo kešu oříšků) Mandle neloupané 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.