Nutriční hodnoty (Celerový salát s ananasem, jablkem a mandlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 175 kJ / 281 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,58 g |
| Tuky | 25,43 g |
| – nasycené | 3,01 g |
| – nenasycené | 20,76 g |
| –– mononenasycené | 7,49 g |
| –– polynenasycené | 13,28 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 29 mg |
| Sodík | 272 mg |
| Sůl | 0,65 g |
| Sacharidy | 5,41 g |
| – cukry | 1,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 koleček 5 koleček ananasu (z konzervy) | Ananas zavařený | |
| 1 1 zelené jablko | Jablko čerstvé | |
| 100 g 100 g čerstvého celeru | Celer bulva čerstvá | 100 g |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce majonézy (lze jogurt bílý) | Majonéza | 22.5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mandlí (nebo kešu oříšků) | Mandle neloupané | 15 g |