Nutriční hodnoty (Selská omeleta v paprice z horkovzdušné fritézy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 189 kJ / 762 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,60 g |
| Tuky | 57,69 g |
| – nasycené | 23,62 g |
| – nenasycené | 29,46 g |
| –– mononenasycené | 24,30 g |
| –– polynenasycené | 5,16 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 2,86 g |
| Cholesterol | 336 mg |
| Sodík | 982 mg |
| Sůl | 2,36 g |
| Sacharidy | 26,31 g |
| – cukry | 5,85 g |
| ––– laktóza | 4,55 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velká silnostěnná paprika (270 g) | Paprika bílá čerstvá | |
| 130 g 130 g vařených brambor z předešlého dne | Brambor zimní | 130 g |
| 50 g 50 g škvarků | Škvarky | 50 g |
| 70 g 70 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 70 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvá zelenina podle chuti | Okurka salátová čerstvá |