Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórkový krém s rohlíkovými krutony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 991 kJ /
954 kcal
Bílkoviny28,57 g
– z toho živočišné bílkoviny13,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,90 g
Tuky48,81 g
– nasycené24,29 g
– nenasycené21,91 g
–– mononenasycené15,58 g
–– polynenasycené6,33 g
––– omega 31,51 g
Vláknina23,80 g
Cholesterol 93 mg
Sodík 237 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy90,74 g
– cukry36,51 g
––– laktóza9,51 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g pórku Pórek čerstvý 400 g
200 g 200 g brambor Brambor zimní 200 g
150 g 150 g cibule Cibule čerstvá 150 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 cm silný plátek másla Máslo kravské 1 g
1 l 1 l vývaru (zeleninový, drůbeží) Vývar masový 1000 ml
1 kelímek 1 kelímek smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 250 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.