Nutriční hodnoty (Pórkový krém s rohlíkovými krutony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 991 kJ / 954 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,90 g |
Tuky | 48,81 g |
– nasycené | 24,29 g |
– nenasycené | 21,91 g |
–– mononenasycené | 15,58 g |
–– polynenasycené | 6,33 g |
––– omega 3 | 1,51 g |
Vláknina | 23,80 g |
Cholesterol | 93 mg |
Sodík | 237 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 90,74 g |
– cukry | 36,51 g |
––– laktóza | 9,51 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g pórku | Pórek čerstvý | 400 g |
200 g 200 g brambor | Brambor zimní | 200 g |
150 g 150 g cibule | Cibule čerstvá | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 1 g |
1 l 1 l vývaru (zeleninový, drůbeží) | Vývar masový | 1000 ml |
1 kelímek 1 kelímek smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |