Nutriční hodnoty (Pikantní drůbeží salát s bonusem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 2 799 kJ / 669 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,64 g |
| Tuky | 60,31 g |
| – nasycené | 7,45 g |
| – nenasycené | 48,02 g |
| –– mononenasycené | 15,78 g |
| –– polynenasycené | 32,25 g |
| ––– omega 3 | 0,98 g |
| Vláknina | 9,09 g |
| Cholesterol | 88 mg |
| Sodík | 3,05 g |
| Sůl | 7,35 g |
| Sacharidy | 21,69 g |
| – cukry | 4,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2-4 2-4 kuřecí skelety (podle zmasilosti) | Droby kuřecí směs | |
| 3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 10 kuliček 10 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 1 cibule se slupkou (menší) | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
| 1 sklenice 1 sklenice hub v kyselém nálevu (nebo konzerva žampionů) | Hřib čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce ostré hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
| 0,5 lžičky 0,5 lžičky mletého pepře | Pepř černý mletý | 2.5 g |
| 1 špetka 1 špetka glutasolu | E621 - L-glutaman sodný | |
| 1 lžíce 1 lžíce dezertního vína | Víno červené sladké | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce chilli oleje (nebo 2 lžíce oleje a 0,5 lžičky mletého chilli) | Chilli olej | |
| 4-5 lžic 4-5 lžic majonézy | Majonéza | 67.5 g |
| 1 lžička 1 lžička srirachy | ||
| bagety | Bageta pšeničná | |
| zelenina | Mrkev čerstvá |