Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní drůbeží salát s bonusem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie2 799 kJ /
669 kcal
Bílkoviny7,64 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,64 g
Tuky60,31 g
– nasycené7,45 g
– nenasycené48,02 g
–– mononenasycené15,78 g
–– polynenasycené32,25 g
––– omega 30,98 g
Vláknina9,09 g
Cholesterol 88 mg
Sodík 3,05 g
Sůl7,35 g
Sacharidy21,69 g
– cukry4,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2-4 2-4 kuřecí skelety (podle zmasilosti) Droby kuřecí směs
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
10 kuliček 10 kuliček pepře Pepř černý
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 cibule se slupkou (menší) Cibule čerstvá 70 g
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
1 sklenice 1 sklenice hub v kyselém nálevu (nebo konzerva žampionů) Hřib čerstvý
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
2 lžíce 2 lžíce ostré hořčice Hořčice dijonská 30 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky mletého pepře Pepř černý mletý 2.5 g
1 špetka 1 špetka glutasolu E621 - L-glutaman sodný
1 lžíce 1 lžíce dezertního vína Víno červené sladké
1-2 lžíce 1-2 lžíce chilli oleje (nebo 2 lžíce oleje a 0,5 lžičky mletého chilli) Chilli olej
4-5 lžic 4-5 lžic majonézy Majonéza 67.5 g
1 lžička 1 lžička srirachy
bagety Bageta pšeničná
zelenina Mrkev čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.