Nutriční hodnoty (Pikantní drůbeží salát s bonusem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 2 799 kJ / 669 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,64 g |
Tuky | 60,31 g |
– nasycené | 7,45 g |
– nenasycené | 48,02 g |
–– mononenasycené | 15,78 g |
–– polynenasycené | 32,25 g |
––– omega 3 | 0,98 g |
Vláknina | 9,09 g |
Cholesterol | 88 mg |
Sodík | 3,05 g |
Sůl | 7,35 g |
Sacharidy | 21,69 g |
– cukry | 4,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2-4 2-4 kuřecí skelety (podle zmasilosti) | Droby kuřecí směs | |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
10 kuliček 10 kuliček pepře | Pepř černý | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 cibule se slupkou (menší) | Cibule čerstvá | 70 g |
1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
1 sklenice 1 sklenice hub v kyselém nálevu (nebo konzerva žampionů) | Hřib čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce ostré hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky mletého pepře | Pepř černý mletý | 2.5 g |
1 špetka 1 špetka glutasolu | E621 - L-glutaman sodný | |
1 lžíce 1 lžíce dezertního vína | Víno červené sladké | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce chilli oleje (nebo 2 lžíce oleje a 0,5 lžičky mletého chilli) | Chilli olej | |
4-5 lžic 4-5 lžic majonézy | Majonéza | 67.5 g |
1 lžička 1 lžička srirachy | ||
bagety | Bageta pšeničná | |
zelenina | Mrkev čerstvá |