Nutriční hodnoty (Medailonky z panenky ve vinném těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 709 kJ / 648 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,09 g |
| Tuky | 25,06 g |
| – nasycené | 13,02 g |
| – nenasycené | 8,90 g |
| –– mononenasycené | 7,30 g |
| –– polynenasycené | 1,60 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 314 mg |
| Sodík | 519 mg |
| Sůl | 1,27 g |
| Sacharidy | 76,84 g |
| – cukry | 3,88 g |
| ––– laktóza | 1,65 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 9 plátků 9 plátků à 60 g vepřové panenky | Vepřová panenka | |
| 50 g 50 g polohrubé mouky na obalení | Mouka pšeničná polohrubá | 50 g |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 3 lžíce 3 lžíce bílého vychlazeného vína | Víno bílé suché | 45 ml |
| 50-60 ml 50-60 ml vychlazené smetany ke šlehání 30% | Smetana kravská sladká 30% | 55 ml |
| 50 g 50 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 50 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| olej na smažení do fritézy | Olej řepkový |