Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Makové řezy s blumami a zapečeným sněhem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie23 617 kJ /
5 645 kcal
Bílkoviny126,21 g
– z toho živočišné bílkoviny32,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny93,75 g
Tuky210,19 g
– nasycené25,89 g
– nenasycené158,96 g
–– mononenasycené42,96 g
–– polynenasycené116,00 g
––– omega 30,71 g
Vláknina52,50 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 852 mg
Sůl1,93 g
Sacharidy785,79 g
– cukry376,55 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky (hrnek 250 ml) Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek mletého máku Mák modrý mletý 250 g
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice Cukr bílý 250 g
1 1 kypřící prášek Kypřící prášek
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
strouhaná kůra z 1/2 citronu Citronová kúra čerstvá
1/3 hrnku 1/3 hrnku slunečnicového oleje Olej slunečnicový 83.3333358168602 ml
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
6-8 ks 6-8 ks velkých blum Bluma čerstvá
2 2 vaječné bílky Vaječný bílek 66 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.