Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelný salát s vejci, kukuřicí a okurkou.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 916 kJ /
697 kcal
Bílkoviny38,20 g
– z toho živočišné bílkoviny28,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,76 g
Tuky36,80 g
– nasycené7,71 g
– nenasycené20,97 g
–– mononenasycené11,32 g
–– polynenasycené9,65 g
––– omega 30,27 g
Vláknina22,64 g
Cholesterol 801 mg
Sodík 522 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy44,88 g
– cukry24,82 g
––– laktóza2,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 400 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 plechovka kukuřice Kukuřice sterilovaná
1 1 okurka salátová Okurka salátová čerstvá
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
1/2 svazku 1/2 svazku jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá 60 g
pórek (dle chuti) Pórek čerstvý
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžíce 1 lžíce majonézy Majonéza 15 g
3 lžíce 3 lžíce bílého jogurtu (řeckého typu) Jogurt kravský bílý 1,5% 45 ml
hrubší plátek plátek citrónu Citrón čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
kopr (dle chuti Kopr nať čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.