Nutriční hodnoty (Zelný salát s vejci, kukuřicí a okurkou.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 916 kJ / 697 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,76 g |
Tuky | 36,80 g |
– nasycené | 7,71 g |
– nenasycené | 20,97 g |
–– mononenasycené | 11,32 g |
–– polynenasycené | 9,65 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 22,64 g |
Cholesterol | 801 mg |
Sodík | 522 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 44,88 g |
– cukry | 24,82 g |
––– laktóza | 2,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 400 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 plechovka kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
1 1 okurka salátová | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1/2 svazku 1/2 svazku jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 60 g |
pórek (dle chuti) | Pórek čerstvý | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 lžíce 1 lžíce majonézy | Majonéza | 15 g |
3 lžíce 3 lžíce bílého jogurtu (řeckého typu) | Jogurt kravský bílý 1,5% | 45 ml |
hrubší plátek plátek citrónu | Citrón čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
kopr (dle chuti | Kopr nať čerstvý |