Nutriční hodnoty (Zelný salát s vejci, kukuřicí a okurkou.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 916 kJ / 697 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 38,20 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,44 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,76 g | 
| Tuky | 36,80 g | 
| – nasycené | 7,71 g | 
| – nenasycené | 20,97 g | 
| –– mononenasycené | 11,32 g | 
| –– polynenasycené | 9,65 g | 
| ––– omega 3 | 0,27 g | 
| Vláknina | 22,64 g | 
| Cholesterol | 801 mg | 
| Sodík | 522 mg | 
| Sůl | 0,96 g | 
| Sacharidy | 44,88 g | 
| – cukry | 24,82 g | 
| ––– laktóza | 2,10 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 400 g 400 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 400 g | 
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g | 
| 1 1 plechovka kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| 1 1 okurka salátová | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g | 
| 1/2 svazku 1/2 svazku jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 60 g | 
| pórek (dle chuti) | Pórek čerstvý | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce majonézy | Majonéza | 15 g | 
| 3 lžíce 3 lžíce bílého jogurtu (řeckého typu) | Jogurt kravský bílý 1,5% | 45 ml | 
| hrubší plátek plátek citrónu | Citrón čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| kopr (dle chuti | Kopr nať čerstvý | 
 
	