Nutriční hodnoty (Vepřové plátky na víně a česneku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 422 kJ / 818 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,60 g |
| Tuky | 16,21 g |
| – nasycené | 3,96 g |
| – nenasycené | 8,21 g |
| –– mononenasycené | 6,80 g |
| –– polynenasycené | 1,41 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 7,35 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 277 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 23,18 g |
| – cukry | 2,18 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
| 3/4 3/4 hlavičky česneku | Česnek čerstvý | 52.5 g |
| 200-250 ml 200-250 ml bílého vína | Víno bílé suché | 225 ml |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| vývar (nebo voda) | Vývar masový |