Nutriční hodnoty (Filety z tresky na přepuštěném másle a česneku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 662 kJ / 397 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
| Tuky | 39,91 g |
| – nasycené | 19,46 g |
| – nenasycené | 18,95 g |
| –– mononenasycené | 16,81 g |
| –– polynenasycené | 2,14 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 78 mg |
| Sodík | 4 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 8,45 g |
| – cukry | 0,28 g |
| ––– laktóza | 0,03 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 260 260 g tresky (2 filety bez kůže) | Treska filet | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžička 1 lžička Solamylu (nemusí být) | Bramborový škrob | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla | Ghí | 30 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku na plátky | Česnek čerstvý | 14 g |
| čerstvá nať petržele nasekaná | Petržel kořenová čerstvá | |
| 2 kolečka 2 kolečka citronu k podávání | Citrón čerstvý |