Nutriční hodnoty (Pečený patizon s bramborovou kaší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 076 kJ / 974 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 11,37 g |
– nasycené | 3,70 g |
– nenasycené | 4,33 g |
–– mononenasycené | 3,55 g |
–– polynenasycené | 0,78 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 234 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 171,89 g |
– cukry | 19,19 g |
––– laktóza | 9,19 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 mladý patizon | Patizon čerstvý | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku mléka (nebo vody) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 62.5 ml |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
pepř mletý (dle chuti) | Pepř černý mletý | |
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku horkého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |