Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený patizon s bramborovou kaší)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 076 kJ /
974 kcal
Bílkoviny35,06 g
– z toho živočišné bílkoviny15,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky11,37 g
– nasycené3,70 g
– nenasycené4,33 g
–– mononenasycené3,55 g
–– polynenasycené0,78 g
––– omega 30,15 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 270 mg
Sodík 234 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy171,89 g
– cukry19,19 g
––– laktóza9,19 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 mladý patizon Patizon čerstvý
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1/4 hrnku 1/4 hrnku mléka (nebo vody) Mléko kravské polotučné 1,5% 62.5 ml
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
strouhanka Strouhanka pšeničná
sůl (dle chuti) Sůl mořská
pepř mletý (dle chuti) Pepř černý mletý
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku horkého mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.