Nutriční hodnoty (Vepřové labské kostky na červeném víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 001 kJ / 717 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 54,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,10 g |
Tuky | 39,06 g |
– nasycené | 17,13 g |
– nenasycené | 19,58 g |
–– mononenasycené | 15,53 g |
–– polynenasycené | 4,05 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 127 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 3,10 g |
Sacharidy | 20,47 g |
– cukry | 0,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g prorostlé kýty | Vepřová kýta | 250 g |
1 lžíce 1 lžíce worcestrové omáčky | Worcestrová omáčka | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
paprika červená | Paprika červená čerstvá | |
paprika žlutá | Paprika žlutá čerstvá | |
salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
rukola | Rukola čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
200 ml 200 ml slepičího vývaru (nebo vody s masoxem) | Vývar kuřecí | 200 ml |