Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové labské kostky na červeném víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 001 kJ /
717 kcal
Bílkoviny55,20 g
– z toho živočišné bílkoviny54,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,10 g
Tuky39,06 g
– nasycené17,13 g
– nenasycené19,58 g
–– mononenasycené15,53 g
–– polynenasycené4,05 g
––– omega 30,12 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 127 mg
Sodík 1,14 g
Sůl3,10 g
Sacharidy20,47 g
– cukry0,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g prorostlé kýty Vepřová kýta 250 g
1 lžíce 1 lžíce worcestrové omáčky Worcestrová omáčka 15 ml
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
100 ml 100 ml červeného vína Víno červené suché 100 ml
paprika červená Paprika červená čerstvá
paprika žlutá Paprika žlutá čerstvá
salátová okurka Okurka salátová čerstvá
rukola Rukola čerstvá
1 lžíce 1 lžíce Solamylu Bramborový škrob 15 g
200 ml 200 ml slepičího vývaru (nebo vody s masoxem) Vývar kuřecí 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.