Nutriční hodnoty (Vepřové labské kostky na červeném víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 001 kJ / 717 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 54,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,10 g |
| Tuky | 39,06 g |
| – nasycené | 17,13 g |
| – nenasycené | 19,58 g |
| –– mononenasycené | 15,53 g |
| –– polynenasycené | 4,05 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 127 mg |
| Sodík | 1,14 g |
| Sůl | 3,10 g |
| Sacharidy | 20,47 g |
| – cukry | 0,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g prorostlé kýty | Vepřová kýta | 250 g |
| 1 lžíce 1 lžíce worcestrové omáčky | Worcestrová omáčka | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| paprika červená | Paprika červená čerstvá | |
| paprika žlutá | Paprika žlutá čerstvá | |
| salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| rukola | Rukola čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
| 200 ml 200 ml slepičího vývaru (nebo vody s masoxem) | Vývar kuřecí | 200 ml |