Nutriční hodnoty (Rybí filé na cibuli a rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 814 kJ / 433 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,52 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,40 g |
Tuky | 23,19 g |
– nasycené | 7,91 g |
– nenasycené | 14,38 g |
–– mononenasycené | 10,81 g |
–– polynenasycené | 3,57 g |
––– omega 3 | 0,94 g |
Vláknina | 10,98 g |
Cholesterol | 44 mg |
Sodík | 628 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 35,12 g |
– cukry | 22,34 g |
––– laktóza | 3,92 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 kostky 4 kostky rybího filé | Treska filet | |
4 4 čerstvá rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
2 2 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 2 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
4 lžíce 4 lžíce nastrouhaného sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 60 g |
1 1 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 1 g |
pokrájené zelené bylinky | Petržel nať čerstvá |