Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí filé na cibuli a rajčatech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 814 kJ /
433 kcal
Bílkoviny17,92 g
– z toho živočišné bílkoviny13,52 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,40 g
Tuky23,19 g
– nasycené7,91 g
– nenasycené14,38 g
–– mononenasycené10,81 g
–– polynenasycené3,57 g
––– omega 30,94 g
Vláknina10,98 g
Cholesterol 44 mg
Sodík 628 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy35,12 g
– cukry22,34 g
––– laktóza3,92 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 kostky 4 kostky rybího filé Treska filet
4 4 čerstvá rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
2 2 cm silný plátek másla Máslo kravské 2 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
4 lžíce 4 lžíce nastrouhaného sýru Sýr kravský tvrdý 30% 60 g
1 1 cm silný plátek másla Máslo kravské 1 g
pokrájené zelené bylinky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.