Nutriční hodnoty (Bůček s klobásou na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 14 403 kJ / 3 442 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 150,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 145,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,92 g |
| Tuky | 298,30 g |
| – nasycené | 77,55 g |
| – nenasycené | 157,30 g |
| –– mononenasycené | 128,02 g |
| –– polynenasycené | 29,27 g |
| ––– omega 3 | 1,30 g |
| Vláknina | 12,34 g |
| Cholesterol | 460 mg |
| Sodík | 623 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 34,26 g |
| – cukry | 26,11 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg bůčku s kůží | Vepřový bok | 1000 g |
| 2 2 paprikové klobásy | Klobása | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 4 4 malá rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| voda na podlití | Voda |