Nutriční hodnoty (Bůček s klobásou na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 14 403 kJ / 3 442 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 145,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,92 g |
Tuky | 298,30 g |
– nasycené | 77,55 g |
– nenasycené | 157,30 g |
–– mononenasycené | 128,02 g |
–– polynenasycené | 29,27 g |
––– omega 3 | 1,30 g |
Vláknina | 12,34 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 623 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 34,26 g |
– cukry | 26,11 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg bůčku s kůží | Vepřový bok | 1000 g |
2 2 paprikové klobásy | Klobása | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
4 4 malá rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
voda na podlití | Voda |