Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perník s dýní hokaido)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie22 430 kJ /
5 361 kcal
Bílkoviny90,63 g
– z toho živočišné bílkoviny31,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,15 g
Tuky258,98 g
– nasycené60,24 g
– nenasycené178,06 g
–– mononenasycené127,11 g
–– polynenasycené50,95 g
––– omega 310,70 g
Vláknina42,80 g
Cholesterol 787 mg
Sodík 519 mg
Sůl1,09 g
Sacharidy646,24 g
– cukry370,14 g
––– laktóza7,84 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g dýně hokaido (asi 1/2 celé) Dýně Hokkaidó čerstvá 300 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
220 g 220 g krupicového cukru (nebo 110 g cukru, 0,44 g stévie, 66 g mléka) Cukr bílý 220 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
115 g 115 g oleje Olej řepkový 115 ml
190 g 190 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 190 g
170 g 170 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 170 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
1 1 kypřicí prášek do perníku (nebo 1 prášek do pečiva + 1 lžíce koření do perníku) Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
160 g 160 g mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 160 ml
vlašské ořechy (nemusí být) Vlašské ořechy
rozinky (nemusí být) Rozinky
olej na vymazání plechu Olej řepkový
strouhaný kokos Kokos strouhaný
kyselejší marmeláda na potření (rybízová) Marmeláda jahodová
200 g 200 g čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 200 g
100 g 100 g ztuženého tuku (Omega) Margarín 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.