Nutriční hodnoty (Rybí filé na páře s cuketou a bramborami s moderní technikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 461 kJ / 827 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 83,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 76,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,98 g |
| Tuky | 30,67 g |
| – nasycené | 7,25 g |
| – nenasycené | 20,92 g |
| –– mononenasycené | 17,54 g |
| –– polynenasycené | 3,38 g |
| ––– omega 3 | 0,49 g |
| Vláknina | 10,09 g |
| Cholesterol | 249 mg |
| Sodík | 4,21 g |
| Sůl | 10,09 g |
| Sacharidy | 50,89 g |
| – cukry | 6,98 g |
| ––– laktóza | 0,45 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g rybích filet (mražených) | Treska filet | 400 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce koření na ryby | Grilovací koření | 15 g |
| 1/2 1/2 očištěné větší cukety | Cuketa čerstvá | 50 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce parmezánu (strouhaného na hoblinky) | Parmezán | 15 g |
| 4-5 4-5 větších brambor | Brambor zimní | 225 g |
| trošku trošku sušené (nebo čerstvé) petrželky |