Nutriční hodnoty (Rybí filé na páře s cuketou a bramborami s moderní technikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 461 kJ / 827 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 76,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,98 g |
Tuky | 30,67 g |
– nasycené | 7,25 g |
– nenasycené | 20,92 g |
–– mononenasycené | 17,54 g |
–– polynenasycené | 3,38 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 10,09 g |
Cholesterol | 249 mg |
Sodík | 4,21 g |
Sůl | 10,09 g |
Sacharidy | 50,89 g |
– cukry | 6,98 g |
––– laktóza | 0,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g rybích filet (mražených) | Treska filet | 400 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce koření na ryby | Grilovací koření | 15 g |
1/2 1/2 očištěné větší cukety | Cuketa čerstvá | 50 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce parmezánu (strouhaného na hoblinky) | Parmezán | 15 g |
4-5 4-5 větších brambor | Brambor zimní | 225 g |
trošku trošku sušené (nebo čerstvé) petrželky |