Nutriční hodnoty (Kuřecí prso s kedlubnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 906 kJ / 456 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 81,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,76 g |
| Tuky | 3,85 g |
| – nasycené | 1,05 g |
| – nenasycené | 2,16 g |
| –– mononenasycené | 1,38 g |
| –– polynenasycené | 0,78 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 9,60 g |
| Cholesterol | 193 mg |
| Sodík | 240 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 15,30 g |
| – cukry | 11,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový | |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| 1 1 větší kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |