Nutriční hodnoty (Farmářský salát s kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 11 553 kJ / 2 761 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 149,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 134,92 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,80 g |
| Tuky | 204,04 g |
| – nasycené | 90,70 g |
| – nenasycené | 101,44 g |
| –– mononenasycené | 85,04 g |
| –– polynenasycené | 16,40 g |
| ––– omega 3 | 1,10 g |
| Vláknina | 21,20 g |
| Cholesterol | 1,40 g |
| Sodík | 3,89 g |
| Sůl | 9,40 g |
| Sacharidy | 70,90 g |
| – cukry | 18,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hotového kuřecího masa | Kuře prso | 400 g |
| 300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 200 g 200 g slaniny | Špek | 200 g |
| 400 g 400 g salátových listů | Salát listový čerstvý | 400 g |
| 100 g 100 g fazolek | Fazolky čerstvé | 100 g |
| 100 g 100 g cherry rajčat | Rajčata cherry | 100 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 1 vařená kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový | |
| jablečný ocet | Ocet jablečný |