Nutriční hodnoty (Fenyklový karbanátek (Schwarzenberský karbanátek))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 681 kJ / 1 836 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 261,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 259,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,01 g |
| Tuky | 81,74 g |
| – nasycené | 24,39 g |
| – nenasycené | 46,61 g |
| –– mononenasycené | 33,48 g |
| –– polynenasycené | 13,13 g |
| ––– omega 3 | 0,64 g |
| Vláknina | 4,40 g |
| Cholesterol | 989 mg |
| Sodík | 2,76 g |
| Sůl | 6,77 g |
| Sacharidy | 12,68 g |
| – cukry | 1,11 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého kuřecího masa | Kuře stehno bez kůže | 500 g |
| 500 g 500 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 500 g |
| 100 g 100 g hovězího mletého masa | Hovězí ořez | 100 g |
| 100 g 100 g prosciutto | Pršut | 100 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 2 lžičky 2 lžičky fenyklu | Fenykl hlíza | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička papriky | Paprika bílá čerstvá | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| rýžový olej | Olej rýžový | |
| extra panenský olivový olej | Olej olivový |