Nutriční hodnoty (Kuřecí závitky plněné hruškovou nádivkou a hermelínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 829 kJ / 676 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,48 g |
Tuky | 38,02 g |
– nasycené | 24,12 g |
– nenasycené | 12,80 g |
–– mononenasycené | 11,43 g |
–– polynenasycené | 1,37 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 15,55 g |
Cholesterol | 121 mg |
Sodík | 636 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 55,55 g |
– cukry | 23,92 g |
––– laktóza | 3,36 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 plátky 2 plátky kuřecích prsou | Kuře prso | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olivový olej | Olej olivový | |
0,5-1 0,5-1 cibule | Cibule čerstvá | 52.5 g |
1 1 hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
1 lžička 1 lžička sušené nebo čerstvé šalvěje | ||
2 hrsti 2 hrsti čerstvého špenátu (nebo rukoly) | Špenát čerstvý | |
0,5 0,5 hermelínu | Hermelín | 50 g |
3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
200 g 200 g bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 200 g |
50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
3 3 strouhnutí muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
nať jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá |