Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí závitky plněné hruškovou nádivkou a hermelínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 829 kJ /
676 kcal
Bílkoviny21,05 g
– z toho živočišné bílkoviny13,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,48 g
Tuky38,02 g
– nasycené24,12 g
– nenasycené12,80 g
–– mononenasycené11,43 g
–– polynenasycené1,37 g
––– omega 30,25 g
Vláknina15,55 g
Cholesterol 121 mg
Sodík 636 mg
Sůl1,55 g
Sacharidy55,55 g
– cukry23,92 g
––– laktóza3,36 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 plátky 2 plátky kuřecích prsou Kuře prso
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olivový olej Olej olivový
0,5-1 0,5-1 cibule Cibule čerstvá 52.5 g
1 1 hruška Hruška čerstvá 130 g
1 lžička 1 lžička sušené nebo čerstvé šalvěje
2 hrsti 2 hrsti čerstvého špenátu (nebo rukoly) Špenát čerstvý
0,5 0,5 hermelínu Hermelín 50 g
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
200 g 200 g bílého zelí Zelí bílé čerstvé 200 g
50 ml 50 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
sůl dle chuti Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
3 3 strouhnutí muškátového oříšku Muškátový oříšek
nať jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.