Nutriční hodnoty (Kuřecí závitky plněné hruškovou nádivkou a hermelínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 829 kJ / 676 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,58 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,48 g |
| Tuky | 38,02 g |
| – nasycené | 24,12 g |
| – nenasycené | 12,80 g |
| –– mononenasycené | 11,43 g |
| –– polynenasycené | 1,37 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 15,55 g |
| Cholesterol | 121 mg |
| Sodík | 636 mg |
| Sůl | 1,55 g |
| Sacharidy | 55,55 g |
| – cukry | 23,92 g |
| ––– laktóza | 3,36 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky kuřecích prsou | Kuře prso | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 0,5-1 0,5-1 cibule | Cibule čerstvá | 52.5 g |
| 1 1 hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
| 1 lžička 1 lžička sušené nebo čerstvé šalvěje | ||
| 2 hrsti 2 hrsti čerstvého špenátu (nebo rukoly) | Špenát čerstvý | |
| 0,5 0,5 hermelínu | Hermelín | 50 g |
| 3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
| 30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
| 200 g 200 g bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 200 g |
| 50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 3 3 strouhnutí muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
| nať jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá |