Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí vinná klobása)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie12 537 kJ /
2 996 kcal
Bílkoviny220,20 g
– z toho živočišné bílkoviny219,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,50 g
Tuky211,10 g
– nasycené56,33 g
– nenasycené109,22 g
–– mononenasycené89,62 g
–– polynenasycené19,60 g
––– omega 30,92 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,09 g
Sodík 934 mg
Sůl1,98 g
Sacharidy14,55 g
– cukry6,15 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,6 kg 0,6 kg vepřového boku bez kůže Vepřový bok 600.0000238418579 g
0,32 kg 0,32 kg hovězího předního Hovězí plec 319.9999928474426 g
0,22 kg 0,22 kg vepřové plece Vepřová plec 219.9999988079071 g
0,25 l 0,25 l bílého suchého vína Víno bílé suché 250 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
sůl 20 20 g/kg Sůl mořská
80 g 80 g řeznické buchty (nebo pro "lehčí verzi" strouhanka)
mletý muškátový květ (dle chuti) Muškát květ sušený
mletý černý pepř (dle chuti) Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.