Nutriční hodnoty (Domácí vinná klobása)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 12 537 kJ / 2 996 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 219,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
Tuky | 211,10 g |
– nasycené | 56,33 g |
– nenasycené | 109,22 g |
–– mononenasycené | 89,62 g |
–– polynenasycené | 19,60 g |
––– omega 3 | 0,92 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 934 mg |
Sůl | 1,98 g |
Sacharidy | 14,55 g |
– cukry | 6,15 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,6 kg 0,6 kg vepřového boku bez kůže | Vepřový bok | 600.0000238418579 g |
0,32 kg 0,32 kg hovězího předního | Hovězí plec | 319.9999928474426 g |
0,22 kg 0,22 kg vepřové plece | Vepřová plec | 219.9999988079071 g |
0,25 l 0,25 l bílého suchého vína | Víno bílé suché | 250 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
sůl 20 20 g/kg | Sůl mořská | |
80 g 80 g řeznické buchty (nebo pro "lehčí verzi" strouhanka) | ||
mletý muškátový květ (dle chuti) | Muškát květ sušený | |
mletý černý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý |