Nutriční hodnoty (Vaječná pomazánka s nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 207 kJ / 1 244 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 119,84 g |
– nasycené | 70,21 g |
– nenasycené | 42,81 g |
–– mononenasycené | 38,44 g |
–– polynenasycené | 4,37 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 970 mg |
Sodík | 1,46 g |
Sůl | 3,55 g |
Sacharidy | 4,59 g |
– cukry | 2,84 g |
––– laktóza | 2,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
2-3 2-3 vařená vejce | Vejce slepičí | 175 g |
60 g 60 g nivy | Niva 50% t. v s. | 60 g |
1 1 lahůdková cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 30 ml |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |