Nutriční hodnoty (Vaječná pomazánka s nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 207 kJ / 1 244 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 119,84 g |
| – nasycené | 70,21 g |
| – nenasycené | 42,81 g |
| –– mononenasycené | 38,44 g |
| –– polynenasycené | 4,37 g |
| ––– omega 3 | 0,53 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 970 mg |
| Sodík | 1,46 g |
| Sůl | 3,55 g |
| Sacharidy | 4,59 g |
| – cukry | 2,84 g |
| ––– laktóza | 2,88 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 2-3 2-3 vařená vejce | Vejce slepičí | 175 g |
| 60 g 60 g nivy | Niva 50% t. v s. | 60 g |
| 1 1 lahůdková cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 30 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |