Nutriční hodnoty (Batátová polévka s paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 1 999 kJ / 478 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,14 g |
Tuky | 32,57 g |
– nasycené | 4,57 g |
– nenasycené | 27,80 g |
–– mononenasycené | 23,73 g |
–– polynenasycené | 4,07 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 16,52 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 35,29 g |
– cukry | 23,08 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 batát | Batáty neloupané | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 2 zeleninové bujóny | Bujón zeleninový | |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
750 ml 750 ml vody (podle potřeby) | Voda | 750 ml |
kajenský pepř | Chilli paprička mletá | |
zakysaná smetana na ozdobu | Smetana kravská zakysaná 12% |