Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Batátová polévka s paprikou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie1 999 kJ /
478 kcal
Bílkoviny6,14 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,14 g
Tuky32,57 g
– nasycené4,57 g
– nenasycené27,80 g
–– mononenasycené23,73 g
–– polynenasycené4,07 g
––– omega 30,03 g
Vláknina16,52 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 106 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy35,29 g
– cukry23,08 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 batát Batáty neloupané
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
2 2 červené cibule Cibule červená čerstvá 138 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 2 zeleninové bujóny Bujón zeleninový
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
750 ml 750 ml vody (podle potřeby) Voda 750 ml
kajenský pepř Chilli paprička mletá
zakysaná smetana na ozdobu Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.