Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňovo-bramborové šišky s mákem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 975 kJ /
950 kcal
Bílkoviny33,18 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,50 g
Tuky10,06 g
– nasycené2,39 g
– nenasycené4,65 g
–– mononenasycené3,06 g
–– polynenasycené1,59 g
––– omega 30,03 g
Vláknina11,45 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 509 mg
Sůl1,21 g
Sacharidy176,28 g
– cukry8,65 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vařená brambora Brambor zimní 50 g
125 g 125 g dýňového pyré Pyré z dýně Hokkaidó 125 g
220 g 220 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 220 g
1 1 vejce celé Vejce slepičí 70 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
mák Mák modrý
cukr Cukr bílý
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.