Nutriční hodnoty (Dýňovo-bramborové šišky s mákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 975 kJ / 950 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,50 g |
| Tuky | 10,06 g |
| – nasycené | 2,39 g |
| – nenasycené | 4,65 g |
| –– mononenasycené | 3,06 g |
| –– polynenasycené | 1,59 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 11,45 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 509 mg |
| Sůl | 1,21 g |
| Sacharidy | 176,28 g |
| – cukry | 8,65 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vařená brambora | Brambor zimní | 50 g |
| 125 g 125 g dýňového pyré | Pyré z dýně Hokkaidó | 125 g |
| 220 g 220 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 220 g |
| 1 1 vejce celé | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| mák | Mák modrý | |
| cukr | Cukr bílý | |
| máslo | Máslo kravské |