Nutriční hodnoty (Dýňovo-bramborové šišky s mákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 975 kJ / 950 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,50 g |
Tuky | 10,06 g |
– nasycené | 2,39 g |
– nenasycené | 4,65 g |
–– mononenasycené | 3,06 g |
–– polynenasycené | 1,59 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 11,45 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 509 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 176,28 g |
– cukry | 8,65 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vařená brambora | Brambor zimní | 50 g |
125 g 125 g dýňového pyré | Pyré z dýně Hokkaidó | 125 g |
220 g 220 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 220 g |
1 1 vejce celé | Vejce slepičí | 70 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
mák | Mák modrý | |
cukr | Cukr bílý | |
máslo | Máslo kravské |