Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie18 686 kJ / 4 466 kcal
Bílkoviny81,05 g
Tuky254,65 g
Vláknina13,30 g
Cholesterol 1,97 g
Sodík 668 mg
Sůl2,01 g
Sacharidy436,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: recepty.ekucharka.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

RubyRom

17. 1. 2018 20:28

:yes::yes::yes::yes:

RubyRom

17. 1. 2018 20:28

:yes::yes::yes::yes:

JarmilaBurianova@seznam.cz

15. 3. 2011 08:55

K sežrání!!!!!!!!!!!:-K

Patricie

16. 8. 2010 20:39

:-KJsi velice šikovná a máš krásné fotky:yes::yes:+

plotna

16. 8. 2010 19:24

Tak na tenhle zákusek bych měla moc velkou chuť.:-K:yes::yes::yes:

Bibinka

16. 8. 2010 14:23

Jahodo, to vypadá velmi dobře až dokonale a máš 8.bod:yes:

***

16. 8. 2010 11:05

No týjo :-D

jahoda

16. 8. 2010 09:20

cathleen, tak to jsem nikdy neslyšela, ale určitě zkusím, protože s tou škrabkou se čokoláda v ruce dost rychle rozpouští:-O:-)

JanaDorazinova

16. 8. 2010 09:10

cathleen a všichni, moc děkuji, ta dlaždice se mi líbí!!:-D Já to zkusím, někde mám ve sklepě nějakou zapomenutou;-):-)

cathleen

16. 8. 2010 08:41

Řezy jsou překrásné:yes::yes:+
Tyhle hoblinky (a taky vějířky z čokolády) jdou dobře udělat i tak, že se rozehřátá čokoláda rozetře na rovný povrch (mám na to velikou dlaždici) a po téměř úplném ztuhnutí škrábe nožem nebo špachtlí.

--ReNi--

16. 8. 2010 08:32

:yes:

srettka

16. 8. 2010 07:20

sakra, to je ale sexy buchta:yes::yes:...prosím si jeden řez, děkuji;-)
p.s. joo a taky utěrku, musím si napřed zkulturnit to uslintanó hubó:-))

isindy

15. 8. 2010 23:18

Jani, já to zkoušela také škrabkou na brambory - chce to kvalitní čokoládu, někdo na webech radil mít ji vychlazenou, ale pak je moc křehká a láme se to...mně to docela šlo při pokojové teplotě...;-)

jahoda

15. 8. 2010 23:13

Jani, já sama nevím, ale nějak mi to docela jde loupačem, či škrabkou na brambory;-)

JanaDorazinova

15. 8. 2010 22:42

Jahodo, jako vždy, tvému umění se nedá nic vytknout. Já mám jen dotaz, už dlouho se chci někoho zeptat a nějak mi to bylo blbé, že to nevím:-8. jak se dělají ty čokoládové hobliny? Já to zkoušela, ale je z toho jen drobení:-/

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ostružinový zákusek recepty ostružiny moučník s ostružinami zákusek z ostružin ostružiny recepty moučníky s ostružinami ostružinove rezy ostružinová buchta ostružinový dezert ostružinové zákusky ostružinový ostružinové recepty zákusky z ostružin ostružinový buchta sex na plechu moučník z ostužin google recepty ostružiny sex na plechu recept buchta z ostružin zákusek s ostružin

Suroviny: máslo, cukr moučkový, vejce, mouka hladká, mouka polohrubá, solamyl, prášek do pečiva, kakao, ostružiny, rama cremefine, želatina, koňak vaječný, lupínky čokoládové

TopRecepty.cz

Ostružinový moučník

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pk42