Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Variace na šoulet

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 2. 2010 23:39

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie11 857 kJ / 2 834 kcal
Bílkoviny203,54 g
Tuky57,65 g
Vláknina83,48 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 4,34 g
Sůl10,00 g
Sacharidy302,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Šoulet je židovské jedlo, pripravované obyčajne s husacím mäsom, samozrejme úplne inak. Preto hovorím o mojej variácii...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

magdalenka

21. 12. 2019 22:08

Jaromira18: :-K

Jaromira18

21. 12. 2019 21:46

Šoulet miluji, uvařím ho musí být vynikající.:-K:-K:-K

magdalenka

25. 3. 2010 23:12

Hanka, úžasne krásna fotka, ako obyčajne z tvojho foťáku (a tvojej kuchyne).

HankaPu

25. 3. 2010 22:20

Eli, díky:-D
Magdalenko, zapomněla jsem napsat, že jsem použila bílé fazole, strakaté jsem neměla, ale myslím, že to vůbec nevadilo:yes:

Eliza

25. 3. 2010 22:03

Krásné fotky :-K, až budeme moct papat "nadýmavá" jídla, ráda připravím...:-p

HankaPu

25. 3. 2010 21:57

Magdalenko, díky za recept:yes:šoulet dělám trochu jinak, tak jsem vyzkoušela ten tvůj a byl vynikající, moc nám chutnal:yes::yes: posílám zasloužený bodík:yes: +

Eliza

21. 2. 2010 10:18

Také dělám šoulet klasicky (spíš staročesky, než po židovsku) - hrách, kroupy, uzené, majoránka a spoustu česneku...:-p Ale "variace" vypadá také dobře, ukládám. :yes:

pipre

21. 2. 2010 10:15

Já mám šoulet moc ráda, dělávám ho z hrachu, krup, sádla, slaniny a koření, ale tento recept pro mne také chuťově zajímavý a už ukládám.:yes:+2.

magdalenka

20. 2. 2010 23:54

Špagi, sú rôzne obmeny, hlavne u nežidov. Klasický šoulet, pokiaľ viem, sa varil na šábes, po východe hviezd v piatok večer sa nič nesmelo robiť. Bolo to jedlo z fazule alebo hrachu, krúp a mäsa. Miesto bravčového mäsa Židia konzumovali husacie.

spagetka

20. 2. 2010 23:45

Magdi, já mám šoulet zafixovaný jako - fazole a kroupy (nebo luštěniny a kroupy), ale bez masa.
Jinak ale ta tvoje varianta nemusí být špatná, název jsi zvolila svůj a rozhodně tam jsou výborné věci :-p;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: šoulet šoulet po židovsku šoulet s uzeným masem starocesky soulet šoulet recept šoulet z fazoli šoulet s vepřovým masem vepřové maso v šouletu veprove zebirko v souletu šoulet s masem a zeleninou vepřové v šouletu recept na šoulet krkovička v šouletu recepty šoulet recept šoulet vánoční šoulet vepřový šoulet husí prsa po židovsku šoulet se zeleninou soulet s masem

Suroviny: fazole, cibule, česnek, olej, paprika sušená sladká, protlak rajský, bobkový list, pepř, jalovec, kroupy, víno červené, voda, krkovice uzená, vejce

TopRecepty.cz

Variace na šoulet

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oZ2B