Nutriční hodnoty (Pikantní vepřové závitky se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 014 kJ / 720 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,66 g |
| Tuky | 10,38 g |
| – nasycené | 5,65 g |
| – nenasycené | 3,92 g |
| –– mononenasycené | 2,71 g |
| –– polynenasycené | 1,21 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 22,39 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 100 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 127,35 g |
| – cukry | 26,48 g |
| ––– laktóza | 0,06 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřové kýty | Vepřová kýta | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| hořčice hrubozrnná | Hořčice hrubozrnná | |
| česnek podle chuti | Česnek čerstvý | |
| 1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 1 snítka 1 snítka tymiánu | Tymián sušený | |
| 1 1 středně velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| asi 250 ml asi 250 ml vývaru nebo vody | Vývar masový | 250 ml |
| 1 lžička 1 lžička studeného másla | Máslo kravské | 8 g |
| 12 12 brambor střední velikosti | Brambor zimní | 600 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| čerstvé oregano a rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku (celé) | Česnek čerstvý | 21 g |