Nutriční hodnoty (Vepřové scallopini se sterilovanými žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 151 kJ / 36 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,15 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,12 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,30 g |
– cukry | 0,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 plátky 2 plátky vepřové pečeně | Vepřová kotleta bez kosti | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 1 plechovka žampionů ve slaném nálevu | Žampion zavařený | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |