Nutriční hodnoty (Vepřové scallopini se sterilovanými žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 151 kJ / 36 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,15 g |
| Tuky | 0,20 g |
| – nasycené | 0,04 g |
| – nenasycené | 0,12 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,10 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 0,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 7,30 g |
| – cukry | 0,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky vepřové pečeně | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 1 1 plechovka žampionů ve slaném nálevu | Žampion zavařený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |