Nutriční hodnoty (Bramborová musaka s čočkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 722 kJ / 1 129 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 68,12 g |
| Tuky | 5,76 g |
| – nasycené | 0,86 g |
| – nenasycené | 4,63 g |
| –– mononenasycené | 1,33 g |
| –– polynenasycené | 3,30 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 56,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 77 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 173,07 g |
| – cukry | 19,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 1 hrneček 1 hrneček čočky | Čočka hnědá neloupaná | 250 g |
| 1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 dcl 1 dcl zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| česnek | Česnek čerstvý |