Nutriční hodnoty (Špízy pod slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 869 kJ / 925 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,88 g |
| Tuky | 85,37 g |
| – nasycené | 41,24 g |
| – nenasycené | 42,96 g |
| –– mononenasycené | 36,48 g |
| –– polynenasycené | 6,48 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,62 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 27,40 g |
| – cukry | 22,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové plátky | Vepřová kýta | |
| 4 4 žampiony | Žampion čerstvý | |
| 2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 klobásy (já měla na grilování) | Klobása | |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| sůl | Sůl mořská |