Nutriční hodnoty (Špízy pod slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 869 kJ / 925 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,88 g |
Tuky | 85,37 g |
– nasycené | 41,24 g |
– nenasycené | 42,96 g |
–– mononenasycené | 36,48 g |
–– polynenasycené | 6,48 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 27,40 g |
– cukry | 22,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové plátky | Vepřová kýta | |
4 4 žampiony | Žampion čerstvý | |
2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 klobásy (já měla na grilování) | Klobása | |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
sůl | Sůl mořská |