Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špízy pod slaninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 869 kJ /
925 kcal
Bílkoviny8,38 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,88 g
Tuky85,37 g
– nasycené41,24 g
– nenasycené42,96 g
–– mononenasycené36,48 g
–– polynenasycené6,48 g
––– omega 30,10 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,62 g
Sůl4,00 g
Sacharidy27,40 g
– cukry22,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové plátky Vepřová kýta
4 4 žampiony Žampion čerstvý
2 2 červené papriky Paprika červená čerstvá 300 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 klobásy (já měla na grilování) Klobása
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.