Nutriční hodnoty (Polské kuřecí placičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 953 kJ / 945 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 87,47 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,45 g |
| Tuky | 43,66 g |
| – nasycené | 20,58 g |
| – nenasycené | 17,66 g |
| –– mononenasycené | 14,66 g |
| –– polynenasycené | 3,00 g |
| ––– omega 3 | 0,72 g |
| Vláknina | 3,33 g |
| Cholesterol | 760 mg |
| Sodík | 1,50 g |
| Sůl | 3,37 g |
| Sacharidy | 42,39 g |
| – cukry | 5,12 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g kuřecího masa (stehenního, prsního) | Kuře prso | 300 g |
| 30 g 30 g másla (tekutého) | Máslo kravské | 30 g |
| 3-4 lžíce 3-4 lžíce strouhanky z rohlíků | Strouhanka pšeničná | 52.5 g |
| 1 lžička 1 lžička koření na steak (domácí nebo koupené) | Koření Argentina | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 2 vejce M | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 lžíce 2 lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| přepuštěné máslo, sádlo nebo olej na smažení | Sádlo vepřové |