Nutriční hodnoty (Pórkové rizoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 335 kJ / 558 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,20 g |
| Tuky | 11,96 g |
| – nasycené | 1,13 g |
| – nenasycené | 10,13 g |
| –– mononenasycené | 7,09 g |
| –– polynenasycené | 3,03 g |
| ––– omega 3 | 0,91 g |
| Vláknina | 4,38 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9 mg |
| Sůl | 0,04 g |
| Sacharidy | 100,20 g |
| – cukry | 6,36 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 120 g 120 g rýže | Rýže bílá | 120 g |
| 1 1 středně velký pórek | Pórek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| koření (vegeta) | Pepř černý | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce hrášku | Hrášek zelený | 30 g |