Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórkové rizoto)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 335 kJ /
558 kcal
Bílkoviny10,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,20 g
Tuky11,96 g
– nasycené1,13 g
– nenasycené10,13 g
–– mononenasycené7,09 g
–– polynenasycené3,03 g
––– omega 30,91 g
Vláknina4,38 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,04 g
Sacharidy100,20 g
– cukry6,36 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g rýže Rýže bílá 120 g
1 1 středně velký pórek Pórek čerstvý
sůl Sůl mořská
koření (vegeta) Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
2 lžíce 2 lžíce hrášku Hrášek zelený 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.