Nutriční hodnoty (Okurkový salát s jogurtem a mátou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 560 kJ / 373 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 33,35 g |
| – nasycené | 5,29 g |
| – nenasycené | 27,76 g |
| –– mononenasycené | 23,83 g |
| –– polynenasycené | 3,93 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 15 mg |
| Sodík | 71 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 10,17 g |
| – cukry | 8,90 g |
| ––– laktóza | 7,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 okurka (hadovka) | Okurka salátová čerstvá | |
| 10 lístků 10 lístků máty | Máta peprná list čerstvá | |
| 150 ml 150 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
| cca 3 lžíce cca 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |